STOP

Een toezichthouder, bijvoorbeeld een milieucontroleur, mag een motorvoertuig staande houden. Dat is juridisch goed geregeld. Zo is er de Regeling stilhoudingsverordening toezichthouders. Daarin is tot in de puntjes geregeld waaraan het stopteken moet voldoen. Zo moet het stopteken bestaan uit een ronde witte schijf waaromheen een rode rand, waarin met witte letters in ieder geval de aanduidig ‘STOP’ is geplaatst. Een witte schijf met witte letters. De wetgeving is duidelijk, maar het stopteken zelf is onzichtbaar.

Dit bericht is geplaatst in juridische kost. Bookmark de permalink. Trackbacks zijn gesloten, maar u kunt een reactie achterlaten.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*